Sant Feliu 2009

3 Aug

Aquest cap de setmana he estat per les festes de Llubí. Cada any que puc hi vaig. Són les festes de Sant Feliu i sempre és divertit anar de “verbena” pel meu poble. Aquest any només vaig soritr el vespre de la revetlla. Vam sopar a casa d’un amic per “foravila” i, després vam pujar a ballar a plaça.

Vaig arribar quan començaven a tocar Anegats, un grup que no em desagrada gens. Les lletres de les seves cançons parlen sobre Mallorca i són cantades amb l’accent que tant ens caracteritza als mallorquíns. En directe se’n surten perfectament encara que, aquest pic, vaig trobar que van tocar poc temps. Supòs que van venir cansats, ja que abans de venir a Llubí tenien concert a Villafranca. Vaig fer bastantes fotos, algunes de les quals les he enviades al mail de contacte que ténen a la seva pàgina web. Els hi he demanat el nom de l’al.lota que va participar amb ells al concert. Es tractava d’una violinista que cridava l’atenció i combinava beníssim amb el grup. Me va encantar la seva aportació. Per desgràcia, encara, no sé el seu nom ja que no m’han tornat resposta al mail. Si ho fan vos ho diré i, inclús, si trob informació sobre ella la vos presentaré si és que encara no la coneixeu.

Després d’Anegats van sortir a l’escenari els Pirates pirats, que pareix que ténen la seva pàgina web oficial al MySpace. La veritat és que no els vaig escoltar massa. Ja era tard i el meu cos no era capaç de prestar-los massa atenció. Esper que fossin més decents que la seva pàgina, segur que sí.

En general va ser una nit d’estiu qualsevol però especial alhora. Fou una nit a la fresca amb rock català, una nit de “verbena”, com totes, amb molt de menjar i amb molt de vbeure. Estàrem en bona comanyia i entretinguts fins que va sortir el sol. L’any que vé tornaré, com cada any, i em tornareu a veure ballar a plaça.

4 thoughts on “Sant Feliu 2009

 1. Hola!!

  som n’Ali, sa violinista que va tocar amb els Anegats divendres passat…;-)

  Gràcies per les teves paraules…

  Som sa violinista d’Alma Sonora, t’he deixat un link perque mos vegis, i mem si coincidim en qualque concert!!

  Una abraçada!

 2. Eis! Que bé que hagis arribat fins aquí. Gràcies per la informació. Me posaré al dia amb el vostre grup i potser arribem a coincidir!!
  Enhorabona i fins aviat!!

 3. Pingback: FREE AS A BIRD » Blog Archive » Larga vida al rock!

 4. Gràcies per la crítica raonable. Jo i el meu veí s’acaba de preparar per fer una investigació sobre això. Tenim un robatori d’un llibre de la nostra biblioteca local, però crec que he après més de l’entrada. Estic molt content de veure la informació tan gran que es comparteix lliurement per aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.