Estimat petit príncep…

7 Jul

Estimat petit príncep,

Avui, pocs dies abans de que arribis a aquest planeta món, estic pensant en tu. No et conec però ja t’estim.

Vull dir-te, petit príncep, que naixeràs amb uns pares que t’estimaran sempre. No et pots imaginar com i quant et desitgen i amb quines ganes t’esperen.

També tendràs quatre avis, que et voldran donar i et donaran tot el que demanis, perquè també t’estimen i volen, per damunt de tot, la teva felicitat.

Tendràs tiets i tietes, i dos d’ells seran els teus padrins joves. Sempre podràs comptar amb ells, pel que sigui. I tendràs cosinets amb els qui jugaràs i creixeràs al seu costat.

Aquest conjunt de persones seran les que sempre estaran devora teu. Uns t’ensenyaran a pensar per tu mateix, altres et faran riure i altres t’ensenyaran a plorar i a secar les llàgrimes però tots t’estimaran amb bogeria. Ja hem començat a fer-ho, petit.

Saps? Quan el teu pare i jo érem petits, el teu avi ens ensenyava i contava la història d’un petit príncep. Recordo que m’agradava aquell conte i que em feia pensar molt.

Saps? És un conte ple de símbols que representen idees, valors i principis bàsics per sobreviure a aquest món al qual acabes d’arribar. El símbol més important és el mateix protagonista, que representa l’idealisme, la puresa, aquell nin que tots portem dins. I si, principet meu, els adults també el portem encara que a vegades ho oblidem. Amb el temps ho aniràs entenent tot però, sigui com sigui, mai oblidis el nin que ets i que sempre seràs. És la màgia de la vida, petit.

Saps? Em podria passar hores explican-te el conte i ajudan-te a que tot sigui més fàcil però prefereixo esperar i contar-t’ho en persona, miran-te als ulls i agafan-te de la mà, si així ho desitges.

A més, no seria just que acabat d’arribar et fes el més gran dels spoilers de la vida i si, aquest conte és això: un spoiler de les coses més boniques que et trobaràs però també de les més tristes. Ja en parlarem d’aquí a uns anys.

T’he fet una selecció de cançons que vull que cantem junts algun dia. A partir d’avui, jo començo a practicar i així, quan arribis, te les podré cantussejar. Poc a poc, descobriràs que a la família tenim molts músics i que ens agrada tocar el piano, la bateria i cantar.

I ja no m’enrotllo més, Miquelet. Només et desitjo la millor de totes les benvingudes. Esper conéixer-te i abraçar-te molt aviat.

Imatge: Oleksandr Samoylyk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.