Amunt Alaró!

21 Nov

DSC01806Avui faig una crida als alaroners i alaroneres. Cada dissabte hi ha mercat a Alaró. Pels que hi anam, sempre, sabem que en aquest poble fa molt de fred. Encara així crec que val la pena treure profit al mercadet.

Des de bén prest arribem els mercaders. Els de la vedura són els primers. Un poquet més tard arribem els artesans (no massa més tard) i exposem les nostres creacions afegint les novetats que cada setmana intentam fer.

Encara així, pareix que als alaroners no s’estàn animant a venir a veure’ns. Darrerament el mercat està apagat. La gent no passeja, no mira les taules i evidentment no ens compren. Alguns dels artesans esteim pensant deixar d’anar-hi, no tant pel baix volum de ventes, sinó perque pareix que a la gent no els interessa del tot la nostra presència. Seria una pena perdre aquest mercadet i l’ambient que fins ara hi havia.

Esper que de cara a Nadal ens animem tots. Vos convit a sortir de casa i venir a passejar per la plaça, aixó sí, amb una bona bufanda i un bon abric. Ens veim a Alaró, vos esperam!!

One thought on “Amunt Alaró!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.