SaNt SeBasTià enfora de s’illa…

22 Jan

Ja ha passat dia 20 de Gener. Festes de Palma. Patró de la meva ciutat. Palma ple de llums. Castanyes. Concerts. Gent. Molta gent al carrer. Foguerons. Rialles. Fred! Així podria ser un típic Sant Sebastià per a mi. Aquest any ha estat distint. El meu Sant Sebastià l’he passat baix 27 graus. Calor, res de fred. No hi ha hagut foguerons. Ni concerts. Ni castanyes. Hi ha hagut altres coses. I es que estic a 11500 Km de la meva illa. ¿Qué volieu que fes un fogueró tota soleta? Naaa… Lo fort és que el dia 20 de Gener vaig fer algo que mai m’hagués pensat que faria. Senyores i senyors, na cati va asistir a una festa electrònica!!! No estic de broma! jejeje Es celebrava a Colbún, un llag. Estàvem a una cantera devora del llag. Era una festa a l’aire lliure. Una gran pantalla i uns quants Dj’s. La veritat és que no m’ho vaig passar gens malament. Hi havia molt d’ambient. Moltíssima gent. Bon rollo. Cada un ballava con volia, a la seva manera. Vaig riure molt. Per suposat vaig provar el famós Piscola. Pisco amb Cola. Anteriorment només havia provat el Piscosour. Pisco amb llimona. Va estar molt bé. Divertit.
Així que no va ser tan horrible el meu Sant Sebastià. Només va ser diferent. Inclús vaig poder escoltar una cançó de SKP, jejeje. Cosa habitual a Palma. Pero no tant a Xile.

3 thoughts on “SaNt SeBasTià enfora de s’illa…

  1. Arrrjj… conozco esa sensación de estar lejos y pensar en todo lo q está pasando en mi tierra. Fue muy bonito San Sebastián.
    Oye, qué gracioso, el lago Colbún fue donde estuve acampando el último verano que pasé en Chile. Todavía está tan seco?
    Salu2.
    Clau

  2. Snif Snif… Mallorca te echa de menos, San te echa de menos… Tus palabras, tus risas, tu compañía… Pero estoy muy orgullosa de ti, felicita a Daniel, y visítame, http://zytaixela.blogspot.com/, yes… new Blog, un pokillo “lunático”, ya sabes como soy… t’estim guapa, CYSAPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.