Turisme i rendiment escolar

6 Mar

Com molts sabeu, el meu perfil professional està prou relacionat amb el turisme i, darrerament, m’estic apropant al món de la investigació. Aquests mesos que venen els dedicaré a realitzar el meu Projecte Final de Màster (PFM).

El que vull fer, exactament, és estudiar i entendre la relació que hi ha entre el turisme i l’educació, especialment, la relació entre el turisme i el rendiment escolar dels alumnes de secundària. Per ara, em centraré en Mallorca. Més endavant m’agradaria ampliar-ho i comparar la situació de les illes amb la d’altres comunitats autònomes.

Per què he decidit escriure les meves intencions al blog? Doncs, una de les raons és que quasi no trob literatura sobre aquest tema. Pareix que hi ha poc escrit i costa començar sense tenir referències. Tampoc acab de saber a qui m’he de dirigir, a part dels que ja m’estan ajudant.

Aleshores, he pensat en publicar la meva voluntat de fer el PFM sobre aquesta temàtica per reclamar l’atenció d’alguns de vosaltres i demanar-vos un poc d’ajuda. Qualsevol aportació pot ser bona. Per tant, si sabeu d’ algú que l’interessi aquest tema només l’heu de redireccionar aquí. Sigui el que sigui, també em pot interessar  saber què penseu d’aquest tema.

Poc a poc, aniré informant dels meus progressos a fi de proporcionar informació sobre aquesta delicada relació que ens afecta a tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.