Chile Lindo

15 Jan

Ja fa 5 dies que he arribat a Xile. I encara no en som del tot conscient. L’arribada va ser lenta. Just baixar del avió, m’esperava una coa enorme. Un control de pasaports. Finalment, a les 11:20 vaig sortir de l’aeroport on m’esperava Daniel. Una vegada més ens retrobam. Descansam un poc i respiram fons. Després pujam a un bus que ens duu a Santiago. Ens allotjem a un pis que ens proporciona el seu pare. Passam dos dies a Santiago. Visitam plaza de armas, la Moneda, carrerons de la ciutat, Cerro de Sta. Lucia, passejam per jardins morts de calor, etc.
Un dels dies vam anar al “Liguria”. Lloc que no oblidaré. Va ser divertit i interessant. Es tracta de un restaurant-bar amb música, potser, en directe. Sona el piano en tot moment. Les parets estàn plenes de cartells on hi ha ex-presidents i personatges importants. Recorda bastant als tipics bars espanyols on a les pareds hi penjen cartells dels toros i de els famosos que han visitat el local. Però l’ambient aquí era molt agradable. Vaig probar la meva primera Kunstman, que me van servir junt amb olivetes!
El divendres al vespre ja vam anar cap a Talca. La ciutat on ell viu. Allà ens va rebre sa mare. Yolanda. Una persona molt agradable i generosa en tots els sentits. Ens tenia preparat un aperitiu i “cola de mono” (beguda típica xilena parescuda al beilis). Vam estar xerrant i rient. Finalment vaig caure redona al llit.
I aquests han estat els meus dies per ara. De moment he recorregut un poc Talca. L’he vista des d’alt de el cerro La virgen. He vist la plaza de armas, que per cert està en obres. He caminat per l’alameda. I he recorregut carrerets. Encara me queda per veure… Però no me faltarà temps.
Per ara, m’esforç en aprendre el canvi de Euro/Peso. Tract de familiaritzar-me amb el peso, però costa… I bé… no xerrem de l’esforç per entendre a la gent d’aquí. jejeje… és broma, tampoc és per a tant… Una vegada controles el “PO”, “hueón”, i el “CACHAI” ja pots sobreviure aquí. ;-b
La veritat és que estic molt bé. Tothom m’està tractant beníssim. Me sent còmoda i feliç. Poc a poc aniré contant més. De moment això és el que puc avançar!
Una forta abraçada a tots!

One thought on “Chile Lindo

  1. Esoooooo! qué buena elección irse al Liguria, es un lugar con mucha “onda”, como se dice en chileno. Me imaginaba que conocerías el cola de mono. Y el pisco sour?
    Ya poh, ya cacho q estái bien. Un abrazo, y q lo disfrutes!
    No dejes de conocer la costa y los pueblitos que hay en medio, q son muy típicos.
    Saludos, pareja.
    Clau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.