Avui no és el meu dia

14 Apr

xikaAvui el món està conspirat contra jo. Avui és un d’aquells dies que no fa falta que desperti. Ja hauria d’haver despertat demà i avui, botar-lo. De fet, ja a les 8:30 he fet un intent de no aixecar-me i he apagat el despertador. No he obert els ulls fins que el rellotge ha marcat les 10. La dutxa i el berenar han ajudat a no començar amb tan mal peu però, a partit d’aquí, s’han donat una sèria de coincidències un poc desastroses.

He sortit al jardí a veure i a regar les meves plantetes. M’he convertit en tota una jardinera que té cura del seu jardí. Just sortir, m’ha atacat una abella. Al meu jardí, les abelles són ben mallorquines i també els agrada marcar el seu territori. M’ha picat a l’orella. He pegat un bot i he tornat a dins. És per això que més valia no sortir avui.

Com que no he volgut sortir més al jardí, he decidit posar una rentadora. Aquesta havia estat rompuda tota la Setmana Santa, així que encara tenia el cobo de roba bruta mig ple (i no mig buit…). Als 2 minuts d’haverla posada, sent un “¡boom!” no massa simpàtic. Baixen els ploms, s’apaga el llum, la televisió, la gelera i, com no, la rentadora. La rentadora ha explotat! He entrat a la cuina amb por i, efectivament, la rentadora estava apagada i es sentia una notable olor a cremadet. Una altra vegada em qued sense rentadora.

Ja era hora de partir cap a la feina, així que no he intentat fer res més ni he cridat al tècnic. He collit les meves coses i he partit. Abans m’he assegurat de dur les claus a sobre ja que, amb el dia que duc, tot pot passar. He posat el cotxe en marxa i he observat que tenia un paperet al eixugaparabrises. ¿Qué posava? Doncs un dels veïns m’amenaça en cridar a la grua si no deix el cotxe més enrera, ja que el meu cotxe toca 10 cm la línia groga… Era el que me faltava: més enemics al poble. Santa Maria del Camí no m’ha rebut amb els braços oberts i em sap greu perque m’agrada viure-hi.

En definitiva, són les 14:18 i encara queda molt de dia per davant. Així que intentaré anar alerta amb tot el que faci avui. I això que ahir era Dimarts 13… no avui!!

Foto: othermore (other)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.