27M. A votar!

25 May

S’acosten les eleccions. S’acosten els problemes. Tothom promet. Tothom xerra. Tothom diu mentides. Com diu el meu germà, quina democràcia és aquesta en que tries a qui en un futur triarà per tu. Com depositar la confiança en algú. Com asumir aquesta responsabilitat. Si ningú ens acaba de convèncer. Difícil és ser fidel a un partit. Gran part acabem votant només per evitar que els més dolents obtenguin la majoria i facin més desastres. Per això, encara que només sigui per aquest motiu, els que estau dubtant, deixeu-ho de fer! Votau! És un dret que tots tenim. No l’hem de perdre. Doncs té valor i hem aprofitar el poc poder que tenim.
Quina vergonya la campanya de segons quins partits. Quina manipulació… Milers de joves a Palma han rebut una postaleta que en el meu cas ha anat directe al fems. Ja no es tracta de prometre. Sinó de provocar directament als joves. La actual batlesa de Palma s’ha dirigit als joves dient-los que ara poden fer el que els dongui la gana. Amb aquestes paraules directes ha recordat que els nins sempre estàn privats d’alguna cosa. Ara que tenen 18 anys, ja poden fer el que vulguin. Confio amb els joves de Palma… Però com remarca Aina Calvo “no val tot per aconseguir el vot”. Me pareix una vergonya.
Així que aprofit per jo també fer campanya. Ajudar a tenir una millor Mallorca. Sigui amb un partit o un altre. Però mirem per a nosaltres. I no ens deixem enganyar per les, ja massa insistents, mentides. Votem diumenge, i no permetem, almenys, el que no volem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.