10 de Novembre

10 Nov

Avui dia 10 de Novembre vull felicitar des d’aquí als meus pares. Avui fa 27 anys que es van casar! Buahh, no és poc… Des d’aquell dia que ells decideixen afrontar una vida junts els hi cau una sèria de conseqüències directes. Una d’elles supòs que som el meu germanet i jo. Cosa que sempre els hi hauré d’agraïr a ells. Encara que a vegades no ens sapiguem entendre, són els meus pares i jo som la seva filla. Són de les poques persones que sempre estàn al teu costat. Pa lo bueno y pa lo malo. Estic contenta de tenir la família que tenc. I crec ser afortunada. No em puc queixar.
Per tant els felicit avui i els dón l’enhorabona. Per a que seguesquin així molts d’anys. I per a que seguesquin amb la mateixa ilusió de celebrar cada any aquest 10 de Novembre. Fetxa que m’agrada molt. El “10” en sí sempre ha estat un bon número per jo. Vaig nèixer un dia 10! jejeje…
Molts D’anys!
Una abraçada!

3 thoughts on “10 de Novembre

  1. Enhorabuena para tus papis, enhorabuena por lo que han creado; dos hijos maravillosos, y uno de ellos mi mejor amiga. Tambien yo he de darles mis más sinceras felicidades y per suposat les grasis!!! Un beso fort!!

  2. Si pues. Enhorabuena. La niña es la mas linda que he conocido. El muchacho muy simpatico y futuro colega.
    Molts d’anys…

  3. Moltes gràcies. ¡Quin regal més encantador i original! Transmet les gràcies a Sandra i a Daniel de part nostra. Endavant, que aquest blog és de categoria! Una besada.
    Magdalena i Miquel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.